KORUA SNOWSURF CLINIC OP WEPOWDER’s FREERIDE FILM FESTIVAL

SEVERE presenteert KORUA shapes op Freeride Film Festival 2016
Release van de Nørdstau en Snowsurf clinic  door veteraan Sander K.

Op het komende Freeride film festival  kun je niet alleen de allermooiste freeride films bewonderen, maar ook je kennis delen of bijspijkeren op divers gebied.  Bijvoorbeeld tijdens de  Snowsurf Clinic

Tijdens deze  mini-masterclass zal  naast de release van de “Nørdstau” van het Nederlandse (!) Dry Boards onder meer  Sander van SEVERE –Dealer/Importeur van KORUA Shapes Nederland-   stilstaan bij de wedergeboorte van het “snowsurfen”.   Een stijl van poeder-rijden dat  laatste jaren een terechte comeback beleeft. Op zoek naar de mooiste bochten op massieve windlips, natuurlijke kommen en diep besneeuwde bossen.  Het grootste verschil met de jaren tachtig is echter het aantal liefhebbers  dat in tochtige schuurtjes, industriële loodsen  of  random keukentafel  hun eigen “snowsurfers”  – in alle mogelijke lengtes, breedtes en vormen –  in elkaar knutselt en verder weet te perfectioneren …

SEVERE represent KORUA Shapes at Freeride Film Festival 2016
KORUA  Snowsurf clinic at Freeride Film Festival 2016

KORUA SHAPES

Ook het Zwitserse KORUA, verwierf in korte tijd een cult status  met haar vernieuwende shapes en verbluffende esthetiek.  Tijdens  de snowsurf-clinic  zullen de mannen van SEVERE dan  ook een  aantal specifieke snowsurf features  van KORUA Shapes  bespreken.

-Wat is de bijvoorbeeld de meerwaarde  van  asymetrische swallowtails die de  Apollo  en de  Asytoni sieren?
-Hoe verhouden de all round kwaliteiten  van de retro aandoende  pointy nose  zich tegen de voordelen en het enorme drijfvermogen van de diamond shape ?
-Maar ook: Kun je met zo’n Korua  nog met goed fatsoen uit de voeten  op  een keiharde  piste ?
Gelukkig worden niet alle technische features tot in den treure behandeld:  It’s not about facts and files….it’s bringing back the smiles”    Ga mee op  zoek naar de perfecte bocht.

 

Plaats:  VIP Zaal, Freeride Filmfestival , Tuschinski , Amsterdam
Vrijdag 4 November 19.00  – 20.00

met o.a.  Sander K, SEVERE / KORUA  Shapes Nederland
https://www.artepovera.nl/korua-snowboards/
Mark en Donald van  Dry Boards :        http://www.dryboards.nl/

Meld je aan op: https://www.facebook.com/events/1795612100709346/

Koop Tickets Freeride film festival        http://www.freeridefilmfestival.nl/

Leave a reply